top of page

YRITYS

Vuonna 1991, aloitin Haagan ammattikoulussa autoalan perustutkinnon. Opintojen ohella, sain työpaikan Laakkoselta Herttoniemestä ja työskentelin korjaamon puolella koko opiskelujeni ajan. Vuonna -93, tutkintotodistus läimättiin käteeni ja olin valmistunut.

 

 

Muutaman vuoden jälkeen tutustuin autokorjaamon omistajaan, jonka luona autoni oli huollossa. Yrittäjä kertoi etsivänsä liikekumppania. Kiinnostuin tästä, irtisanoin silloisen työni ja hyppäsin yrittäjän remmiin vuonna -97. Kerkesin työskennellä liikekumppanini kanssa vuoden verran, kunnes autokorjaamon asiakkaana kävi eräs vuokranantaja, joka vuokrasi mm. halleja yritys käyttöön. Olin jo pitkään miettinyt yrittäjyyttä, jolloin uskoin tämän olevan merkkini. Päätin myydä osuuteni yrityksestä liikekumppanilleni, jonka jälkeen avasin oman yritykseni Kytkintielle, Tattarisuolle, vuonna 1998. Nimeksi syntyi Starcar System. 

Olemme toimineet 20 vuoden ajan ja asiakkuuksia on jo tuhansittain. Palvelemme autonomistajia merkkiin katsomatta pääkaupunkiseudulla. Huollamme ja korjaamme kaiken merkkiset autot ja käytämme töissämme vain laadukkaita merkkiosia ja asianmukaisia,  moderneja työvälineitä ja -menetelmiä. Otamme avosylin vastaan uudet kuin vanhatkin asiakkaamme ja palvelemme heitä vankalla kokemuksella. Korjaamme ja huollamme autosi ammattitaitoisesti ja nopeasti!

 

- Erdal Karakaya / Yrittäjä

bottom of page